WEDSTRIJD Charleroi Action 21 - ZVK Lommel-Wezel United  8 - 3  (5-2)

DATUM 19-12-2008  21:15

DOELPUNTEN 1’ Lucio (1-0), 4’ André (2-0), 10’ Medina (3-0), 11’ Sowinski (3-1), 12’ Lucio (4-1), 13’ El Badey (4-2), 16’ Van Melkebeke (5-2), 27’ Cammalleri (5-3), 34’ Anik (6-3 en 7-3), 38’ Pauly (8-3).

VERSLAG Blits start voor Action 21 en na 10 seconden was het al 1-0, Liliu werkte een ingestudeerde hoekschop mooi af. Vier minuten later maakt Vanderlei er 2-0 van. In de achtste minuut zag Corens zijn plaatsbal op de lijn weggewerkt worden. Twee minuten later maakte Medina er 3-0 van. In de elfde minuut zag Sowinski zijn opponent wat ver uit doel staan en hij trapte de bal over iedereen heen knap in doel, 3-1. Een minuut later maakte Liliu er 4-1 van. Vlak hierna scoorde El Badey de 4-2. Corens zag hierna zijn schot op de deklat vliegen. In de 16de minuut maakte Van Melkebeke de 5-2 en zo was ook de ruststand gekend.

Na de rust was K-Kontrol LW United wel wat beter bij de les en zo waren de eerste 10 minuten volledig voor United. In de 27ste minuut had Cammalleri er ook al 5-3 van gemaakt. Daarna was Action 21 Charleroi vooral gevaarlijk op de counter. Zo maakte Anik de 6-3 en ook de 7-3. De laatste van de avond was voor Pauly, hij maakte 8-3.